SPITALUL DE RECUPERARE BRADET

ANUNȚ !
În atenția: pacienți, salariați ai unității sanitare, terțe persoane;

Prin prezenta, vă informăm, la nivelul instituției spitalicești, sunt în derulare o serie de lucrări de construcții: privind conformarea imobilului la cerința esențială ″ Securitate la incendiu ″; construire sală de vestiare și circuit separat transport lenjerie.
Lucrările mai sus menționate vor fi executate pe întreaga perioadă a anului în curs astfel încât ne cerem scuze pentru situația creată.
Pe această cale vă asigurăm ca se vor depune toate eforturile necesare, atât de către unitate cât și de către echipele de muncitori implicate în execuție, în vederea diminuării zgomotului cât și pentru păstrarea curățeniei.
Facem precizarea ca pe toată durata desfășurării lucrărilor nu se va afecta activitatea și funcționalitatea spitalului!

Spitalul de recuperare Bradet

PROGRAMARI

 

CALENDARUL PROGRAMĂRILOR PENTRU INTERNARE ÎN ANUL 2023

Pentru internare în lunile IANUARIE, FEBRUARIE, MARTIE 2023, solicitările de programare se fac în perioada 15 noiembrie – 6 decembrie 2022, telefonic sau online, în fiecare zi de marți, miercuri și joi, între orele 8:00–13:00.

Pentru internare în lunile APRILIE, MAI, IUNIE 2023, solicitările de programare se fac în perioada 01-16 martie 2023, telefonic sau online, în fiecare zi de marți, miercuri și joi, între orele 8:00–13:00.

Pentru internare în lunile IULIE, AUGUST, SEPTEMBRIE 2023, solicitările de programare se fac în perioada 1–15 iunie 2023, telefonic sau online, în fiecare zi de marți, miercuri și joi, între orele 8:00–13:00.

Pentru internare in lunile OCTOMBRIE, NOIEMBRIE, DECEMBRIE 2023, solicitarile de programare se fac în perioada 5–19 septembrie 2023, telefonic sau online, în fiecare zi de marți, miercuri și joi, între orele 8:00–13:00.


Pacienții pot opta pentru una dintre cele două variante de programare:
- Telefonic, la numarul 0248 267 756;
- Online, completând formularul de solicitare de la sfârșitul acestei pagini.

În cazul în care nu v-ați încadrat în calendarul programărilor, aveți posibilitatea de a vă înscrie pe o listă de așteptare, telefonic, in fiecare zi de marți, miercuri sau joi, între orele 08:00-13:00. În această situație veți fi contactat de către medicul curant în vederea programării pentru internare numai în momentul în care un loc devine disponibil.


Atentie!
Rugăm pacienții să se limiteze la o singură solicitare și la o singură metodă de programare. Înregistrările multiple se vor elimina, rămânând valabilă doar prima solicitare efectuată. Odată cu solicitarea de programare, pacientul va transmite – obligatoriu - și o copie a unui document medical în care este consemnat diagnosticul stabilit de către medicul specialist, respectiv interpretare radiografii/RMN/CT. Radiografiile sunt valabile 3 ani de la data efectuării iar RMN/CT, 5 ani.

Documentele medicale se pot transmite prin una dintre următoarele căi de comunicare:
- E-mail: programari@spitalbradet.ro
- Fax: 0248 267 787
- Poșta: Spitalul de Recuperare Brădet, Sat Brădetu, Comuna Brăduleț, Județul Argeș, cod poștal 117147.

În caz contrar, solicitarea de programare va fi anulată.

După înregistrarea solicitării de programare, pacientul va fi contactat în timp util de către medicul curant din spitalul nostru în vederea stabilirii oportunității și a datei internării.

Pacientul va pregăti documentele necesare internării numai după ce medicul îi va fi comunicat data internării.

Vă rugăm să aveți în vedere că unele documente/investigații medicale au termen de valabilitate, astfel:
- Biletul de trimitere de la medicul de familie/specialist: 2 luni
- Avizul dermatologic: 1 lună
- Avizul cardiologic: 3 luni
- Analizele de laborator: 12 luni
- Radiografii: 3 ani, RMN/CT: 5 ani
În atenția medicilor de familie și specialiști:
- Vă rugăm să indicați internarea doar în cazul afecțiunilor care necesită recuperare medicală.
- Pe biletul de trimitere, la pct.6, se va folosi sintagma 'Internare', conform Ordinului MS/CNAS nr.456/842/2018.


Online, în zilele de marți, miercuri și joi, între orele 08:00-13:00, conform calendarului programărilor, se poate accesa linkul următor:
(Formular compatibil cu: Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge)